Go to Top

VVS-arbejde

VVS-arbejde

Skal faldstammerne repareres eller udskiftes, eller skal du have installeret nyt varmeanlæg, så kan Vedsted VVS stå for arbejdet.
Vi har mange års erfaring med alle slags opgaver inden for VVS, og derfor er du garanteret en god og holdbar VVS-løsning, uanset om det er reparation, renovering eller nyinstallation, du har brug for.

Køkken og bad
Badeværelset og køkkenet byder på mange VVS-opgaver, så skal du have renoveret et af de to rum, kan Vedsted VVS levere professionelle løsninger i høj kvalitet.
Vi har renoveret et utal af køkkener og badeværelser, og den ekspertise, vi derigennem har opbygget, lader vi hellere end gerne vores kunder komme til gode, hvis de ønsker råd eller vejledning.

Miljørigtige varmeanlæg
Den store fokus på bæredygtig varmeforsyning betyder, at der i dag findes adskillige forskellige miljøvenlige varmeanlæg.
Hos Vedsted VVS kan vi opsætte, installere og servicere blandt andet jordvarmeanlæg, stokerfyr og andre biobrændselløsninger i dit hjem.

Kunden i centrum
Det gælder for alt vores VVS-arbejde – stort som småt – at vi tilbyder kompetent rådgivning. På den måde sikrer vi, at vi sammen med kunden finder frem til den rigtige løsning, som samlet set giver det bedste resultat.
Ønsker du at vide mere, eller har du brug for et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave, så kontakt os allerede i dag..