VVS-arbejde​

Skal faldstammerne repareres eller udskiftes, eller skal du have installeret nyt varmeanlæg, så kan Vedsted VVS stå for arbejdet.


Vi har mange års erfaring med alle slags opgaver inden for VVS, og derfor er du garanteret en god og holdbar VVS-løsning, uanset om det er reparation, renovering eller nyinstallation, du har brug for.

Køkken og bad

Badeværelset og køkkenet byder på mange VVS-opgaver, så skal du have renoveret et af de to rum, kan Vedsted VVS levere professionelle løsninger i høj kvalitet.


Vi har renoveret et utal af køkkener og badeværelser, og den ekspertise, vi derigennem har opbygget, lader vi hellere end gerne vores kunder komme til gode, hvis de ønsker råd eller vejledning.

Miljørigtige varmeanlæg

Den store fokus på bæredygtig varmeforsyning betyder, at der i dag findes adskillige forskellige miljøvenlige varmeanlæg.


Hos Vedsted VVS kan vi opsætte, installere og servicere blandt andet jordvarmeanlæg, stokerfyr og andre biobrændselløsninger i dit hjem.

Kunden i centrum

Det gælder for alt vores VVS-arbejde – stort som småt – at vi tilbyder kompetent rådgivning. På den måde sikrer vi, at vi sammen med kunden finder frem til den rigtige løsning, som samlet set giver det bedste resultat.

Ønsker du at vide mere, eller har du brug for et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave, så kontakt os allerede i dag..​​

Mangler du et tilbud på VVS- eller blikarbejde?

Så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Skriv dit navn og nummer og vi kontakter dig snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt